In Centrul Educational Babylove din sec.6, zona Kaufland, Valea Oltului, întreaga activitate instructiv-educativa se bazează atât pe Curriculumul Național avizat de MECTS, dar și pe programul nostru intern ce vine in completarea acestuia.

Scopul nostru este sa dezvoltam potențialul intelectual și creativ al copiilor.

Am creat o abordare unica, împletind mediul familial cu cel instituțional.

La noi găsiți cadre didactice bine pregătite cu suflet mare „cât o pâine”, dispuse sa împărtășească cunoștințe și bunătate.

Copilașii care și-au luat zborul către scoala au rezultate excepționale sădind in sufletul nostru o fărâma de mândrie!!!

Domeniul Limba si Comunicare

Se realizeaza prin intermediul programei in vigoare urmarind ca prescolarii sa vorbeasca cu incredere, clar si fluent, sa repovesteasca in fraze simple povestile citite, memorizarea poeziilor.

 

Domeniul Stiinte

  • Activitati matematice – Copilasii sunt pusi in contact cu activitatea matematica prin diverse jocuri, material din natura, carti suplimentare, softuri educationale.

  • Cunoasterea mediului – Acest domeniu vizeaza contactul cu domeniul cunoasterii naturii prin activitati diverse: cunoasterea plantelor, animalelor + experimente stiintifice (copilasii planteaza singuri in gradina gradinitei si observa evolutia plantelor). Materialele pentru acest tip de activitate sunt colectate din natura (frunze, flori).

Domeniul Estetic Creativ

Activitatile de educatie muzicala includ diverse jocuri muzicale, joculete cu text si cant, basme auditive, dar si muzica clasica care uneori ii acompaniaza in desfasurarea activitatiilor artistico – plastice.

 

Domeniul Psihomotric

Acest domeniu implica miscarea corporala, competitii colegiale, jocuri distractive, toate acestea conducand catre o dezvoltare armonioasa.

Evaluare

La sfârșitul fiecărei luni, parintilor le este predat de către educatoarea de la grupa un dosar cu minunatele lucrări ale copilașului.

Trimestrial se efectuează o recapitulare urmată de o evaluare a fiecărui copilaș in parte.

Ori de câte ori doriți sa aflați despre evoluția copilașului dvs. va stam la dispoziție cu mare drag – transparenta este la ea acasa.

CONTACTATI-NE!